Om du inte vet mycket om League of Legends, är det viktigaste du bör veta direkt att killarna kör showen! Vi egentligen inte innebära att de anordnar spel, menar vi helt enkelt att de är de bästa av de bästa! I denna artikel kommer vi att ta en snabb titt på de centrala aspekter som gör SKT T1 störst League of Legends team för att vandra på jorden. Från och med den mest uppenbara punkten av allt:

Två Time världsmästare

Detta är en no brainer så blir världsmästare två gånger är det första och viktigaste skälet. Att göra detta två gånger i ganska nytt spel är exceptionell. Det är exceptionellt inte bara i League of Legends, eller i esports, men i alla sporter. Att världsmästarna två gånger med samma lag (grupp av spelare) är utomordentligt sällsynt. Detta gör dem bäst just nu och många vill hävda det bästa genom tiderna!

Två av de bästa spelarna i världen

"Två av" det bästa är kanske att vara lite för snäll mot alla andra. Faker och Marín är de två bästa League of Legends spelarna i världen just nu. Faker är allmänt betraktas som den bästa genom tiderna. Han kanske inte är lika befallande som kanske ett eller två år sedan, men blir känd för alla rätt skäl har sina kostnader. Han fungerar nu som ett lockbete för marin som snäpper upp dödar som lagen Carry. Men Faker fortfarande har det, låt oss inte glömma att för en sekund!

Reaktioner på Varierande Play

Vad de flesta spelare och Esport förståsigpåare skulle föreslå en underdog ska göra mot en klar favorit är att "blanda upp det". Prova något helt annat taktiskt att prova och obalans en mycket säker lag. Detta har lett till störningar i det förflutna. Grejen med SKT T1 är att de reagerar på denna omständighet utomordentligt väl. Detta är tänkt att vara varje stark lagets svaga punkt, men SKT T1 har på sätt och vis gjort det till sin specialitet att hantera. Det kommer att ta något extremt speciellt att driva dessa killar från tronen, något mer speciellt än ålderdom och pensionering.