De bästa spelarna i världen på League of Legends alla spela för några för de bästa lagen i världen. I ett spel som kretsar kring snabbt beslutsfattande, smidig speglar och förmågan att leverera snabba strids instruktioner, kan individer fortfarande vända. De bästa spelarna i världen bli bäst genom att bevisa sig på högsta nivå, så vem ska du hålla utkik efter i nästa större? Låt oss ta en titt på en hand full av spelets mest uppskattad talang.

Marín

Det bästa laget i världen är SK Telecom T1, och Marin är lagets nuvarande heta egendom. Han är effektivt lagets anfallare. Alla de andra spelarna in Marín för mördare blåser att dominera laget slagsmål, vilket är ett av de viktigaste elementen i stridssystemet i League of Legends. Detta gör hans döda dödad för otroligt och det är en av de mest värdefulla statistik i spelet, ungefär som en anfallare i fotboll med flest mål för en sida. Detta gör inte Marín en lat ära hogger men eftersom han är skickligt snabbt och en mycket noggrann spelare, vilket är vad gör det möjligt för honom att göra denna roll möjligt.

Förfalskare

Faker betraktas som en av de bästa League of Legends spelare genom tiderna. Varför är han inte nummer ett just nu? Helt enkelt därför att hans berömmelse och talang har tjänat honom löjliga mängder styra uppmärksamheten från motsatta grupper. Detta innebär snarare än att spela för dödar, Faker vid denna tid, måste spela mer som ett lockbete. Smädar spelare i viktiga områden där Marín kan slå på dem. Oh ja jag naturligtvis borde ha nämnt, de två bästa rankade spelarna i världen, spela på samma team! Kombinationen av de två av dem som arbetar i synk att utplåna motståndare är en nyckelkomponent i SK Telecoms mäktiga arsenal.