I denna artikel kommer vi att ta en titt på några av de viktigaste aspekterna av League of Legends spelarna bör vara uppmärksamma på när plocka satsningar på spelet. Dessa faktorer är inte är i ordning, men var och en av dem är avgörande för att förstå sannolikheten för resultat i matcher. Här är de:

Förstå skillnaden mellan Live och Pre-Game Betting

Spelbolag ska tillsammans erbjuda både levande och pre-game spel. Om vadslagning bor, du gör dina val som åtgärden händer. I denna situation är det viktigt att reagera på signaler som är tillgängliga i matchen tidigt. Do underdogs ser självsäker? Vilken väg är momentum byggnad? Vem vinner första stora laget kamp?

När du satsar pre-game, bör du basera dina plockar mer om statistik och tidigare prestationer i varje lag fram till spelet.

Identifiera Mörka Hästar

Om du gör en sökning på Internet för "League of Legends världsrankingen" kommer du att få en lång lista över webbplatser med uppgifter om aktuella bedömningar av alla de bästa lagen i ordning från 1 till sista. Leta efter matchups mellan topplagen och de längre ner på listan. Om du satsar pre-game, bör din strategi vara att studera spelstilar för båda lagen i varje match. League of Legends är full av olika strategier och roller, men formen är fortfarande en stor faktor och det är lätt att identifiera. Om en underdog har vunnit en hel del i upptakten till spelet, och högre rankade lagets senaste resultaten har varit mindre än väntat, kan det svagare vara värt allvarligt övervägande.