Storhet inom idrotten är en sällsynt gåva. Inte vanligt storhet sinne, vi pratar sann absolut storhet. Att vara bäst men inte genom en enkel tråd, snarare en 10 fot pol. Vanligtvis kännetecknas av sin förmåga att göra det till synes omöjliga utseende otroligt enkelt.

Sanna mästare kan tendera att ha en verklig no.1 livslängd på flera år, men deras arv kan förbli under hela livet av en sport. I e-sport här typen av storh

Just nu i en värld av professionell Counter Strike spel sådan storhet utspelas, är det mycket tydligt. Frågan är, hur mycket längre kan det bästa laget genom tiderna vistelse på toppen?

Hur är Fnatic skiljer sig från resten?

De fem trupp av Fnatic sätter sig från fältet på två viktiga faktorer;

1. Grundat i Great Team Play

En av de första stora influenser på denna lag jord när det började i CS var ledning av spelarens "KRMZ". KRMZ skulle ge ryggraden i ett team som alla skulle böja till hans spelstil och visa en enhet som visat väldig effektiv.

Nu denna strategi visar sig nästan oslagbar i den moderna Fnatic laget. Ryggraden av denna nya generation är världens bästa spelare tagg som heter "Olofm". Han gör de viktigaste drag, som ryggraden, som hans lagkamrater bildar ben och armar i enheten, spelar som en.

2. Det finns inget jag i Team, men det finns säkert en jag i Fnatic!

Det går bra att bygga ett team filosofi kring lagarbete och "en för alla, alla för en" mentalitet. När det kommer till kritan, kan din bästa man ändå alltid vara att göra eller bryta dig. För Team Fnatic, är deras en man den bästa Counter Strike-spelare i hela världen.

Den bästa av de bästa

Har du någonsin sett Troy? Olofm är akilles av Fnatic laget. Han betraktas av alla som spelets största aktuella spelaren och utan tvekan den största spelare genom tiderna. Hans förmåga att använda alla vapen och anpassa sig till någon roll inom en matchup är oöverträffad av någon annan spelare i scenen.

Om du är osäker, lita på din största spelaren att bära laget, är detta standardinställningen gäller för något lag när det kommer till kritan. Och de största spelarna i världen frodas bort det!