År 2015 en av de viktigaste striderna i världen av Dota 2 professionell gaming ägde rum i en av sportens senaste lek jätteevenemang. Två av spelets bästa lagen gick head to head göra anspråk på världens topplaceringen. Striden marken skulle vara ESL En sista i Frankfurt.

Top Två Dota 2 Lag

Dessa två lag är USA onda snillen och Europa baserade teamet Team Secret. Båda allmänt anses de två bästa lagen i ord, debatter om vem som egentligen borde vara nummer ett vanligen slutar i en delad jury. Det faktum att denna serie skulle sannolikt stift två head to head i en vinnaren tar allt tävlingen gjorde det en av de mest efterlängtade händelser i spelet moderna historia.

Vem annat är i kör?

Men det var inte bara dessa två tävlar om tronen. Värld Dota 2 värd en samling av topplag talang, och på grund av den typ av spelare formen och talang förvärv i esports industrin, kan någon av dessa topp körs lag göra en skarp hopp till början på nästa stora. Låt oss ta en kort titt på vilka de är och vad som gör dem bäst i branschen;

1. Evil Geniuses

Den enda nordamerikanska truppen någonsin att knäcka de tre bästa på Dota 2 mästerskapet internationell main event. En av anledningarna till detta lagets framgång är utvecklingen de visat omfattar mångsidighet bland alla 5 positioner i spelet. Med en av sina stjärnspelare Samuil vara en av de mest högt betyg individualist spelare i Dota 2 landskapet, de verkar ha en perfekt blandning av balans och aggression i sidan.

2. Lag Secret

En av de högst rankade stigande lag av 2015, laget är Europabaserade och känd för att bildas efter den ökända "TI4 shuffle". Laget består av några av de etablerade aktörer från enormt populära föregångare lag som den ryska "Na'vi", och västra blandning laget "Alliance".

En av de högst rankade stigande lag av 2015, laget är Europabaserade och känd för att bildas efter den ökända "TI4 shuffle". Laget består av några av de etablerade aktörer från enormt populära föregångare lag som den ryska "Na'vi", och västra blandning laget "Alliance".

3. EHOME

EHOME är en av de äldsta "stjärna" lag heter i Dota. En kinesisk lag från tillbaka när pelarna i sporten höll på att förfalskade och kinesiska lag dominerade Dota. De bleka under de senaste åren, men nu montera en comeback. I Frankfurt lyckades de till synes lätt in de översta 4 fläckarna med säker föreställningar. Denna lag, som leder in 2015, omgavs i rykten om laget konflikt, stridigheter och oro, som leder många att tro deras komma tillbaka in i världen av Dota skulle vara högt och kort. Men en mycket imponerande serie har sett dem en gång etablera sig bland spelets elit.

4. OG

De nya barnen på blocket så att säga. Deras varumärke har vanligen varit att spela en mycket aggressiv stil som är en stor hit med fans. OG skapades som det nya laget byggs från spelare som ingick i den upplöste Monkey Business team. I Frankfurt visade de otroligt imponerande form slå EHOME och bekvämt efterbehandling ovanpå tävlingens pallen. De är nu anses vara fast etablerad inom spelen 4 bästa lagen.